Over Bouton

Bouton is een dynamisch familiebedrijf gespecialiseerd in de productie van kwaliteitsvolle vlokken die een meerwaarde zijn in het vervaardigen van diervoeders.

Bouton bouwde jaren aan zijn goede reputatie en is ondertussen uitgegroeid tot een gevestigde waarde in de sector. In een voortdurend streven naar duurzaamheid en innovatie zoekt Bouton steeds naar de meest economische oplossing voor zijn klanten.

Dicht bij de bron

Bouton heeft zijn roots in de landbouw en kent de sector dus door en door. Door de jaren heen heeft het bedrijf betrouwbare partnerships kunnen opbouwen met leveranciers van grondstoffen die even veeleisend en ambitieus zijn als Bouton voor wat betreft kwaliteit en traceerbaarheid. Bouton behoudt dus de controle over de herkomst van zijn grondstoffen.

In volle groei

Vandaag is Bouton uitgegroeid tot een waardevolle industriƫle leverancier met een uitgebreid assortiment hoogwaardige vlokken voor de diervoederindustrie. Door voortdurend in te spelen op de snel evoluerende markt is het bedrijf de laatste jaren sterk gegroeid. Ondertussen exporteert Bouton naar diverse Europese landen, zoals Frankrijk, Nederland en Duitsland.

Van toeleveringsbedrijf voor de lokale landbouw naar internationale, industriƫle leverancier

Lees ons verhaal
Deze website is ontwikkeld met de steun van:Flanders Investment & Trade
Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als u verder surft op deze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.Ik snap het