Waarom kiezen voor Bouton?

Bouton zet zich iedere dag in om bij te dragen aan de kwaliteit van jouw diervoeder door middel van hoogwaardige vlokken. Het bedrijf heeft zijn roots in de landbouwsector, maar kijkt als industriële leverancier ook met een ambitieuze blik naar de toekomst.

Flexibiliteit is troef

Bouton streeft naar een lage productiekost met behulp van een weldoordacht productieproces. Bouton kiest bewust voor een duurzame toekomst, waarbij we zo efficiënt mogelijk omgaan met onze grondstoffen.

Flexibiliteit en de mogelijkheid tot anticiperen is een must in onze sector. Bij Bouton is dit ingebakken in het DNA van al onze medewerkers. We beschikken over een eigen vloot en transportdienst, maar we werken ook samen met een netwerk van professionele, FCA-gecertificeerde transporteurs. Onze ruime opslagcapaciteit en een snelle belading laten ons toe om snel in te spelen op vragen van onze klanten.

Kwaliteit van A tot Z

Bouton gaat voor kwaliteit over de gehele lijn. Dat bewijzen we elk dag door:

  • Selectief te zijn in de keuze van onze leveranciers en grondstoffen
  • Strenge ingangscontroles
  • Het beheersen van een weldoordacht en gecontroleerd productieproces
  • Een sluitende kwaliteitscontrole tijdens en na productie.

Bouton werkt conform de HACCP-kwaliteitsnormen en is FCA-gecertificeerd.

Klantgericht en oplossingsgericht

Klantgerichtheid is luisteren naar klanten, maar even goed proactief op zoek gaan naar de gepaste oplossing voor onze klanten. Op die manier zijn wij de laatste jaren gegroeid en zetten wij ook onze ontwikkeling voort. Klantgerichtheid zit in zoveel dingen: een vriendelijk onthaal, een gegeven woord, maar ook steeds betere productieprocessen voor een nog beter rendement. Geïnspireerd door onze klanten streven we dagelijks naar een nog snellere service, een meer gestroomlijnde rapportering, maar ook naar een uitbreiding van ons aanbod.

De beste prijs-kwaliteitsverhouding

Constante kwaliteit leveren is onze manier om onze klant te ontzorgen. We werken hiervoor voortdurend aan de optimalisering van onze productieprocessen. Tegelijk streven we ernaar om onze productie zo efficiënt mogelijk en aan een zo laag mogelijke kost te laten verlopen, zodat onze klanten kunnen genieten van de meest economische oplossing.

Deze website is ontwikkeld met de steun van:Flanders Investment & Trade
Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als u verder surft op deze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.Ik snap het